Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 нов собственик .. въпросс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа 147 нов собственик .. въпросс

Здравейте колеги , както писах в заглавието съм нов собтсвеник и не зацепвам много, много .
    Та чуденето ми е : понеже ми е твърд съединителя и при студена кола 1-ва и задна влизат с трудно . Че е твърд съединителя го преживявам за сега , но проблема със скоростите може ли да е от съединителя или най-вероятно ще да е от някой синхронизатор в скоростната кутия .

Първоначално публикувано от a.stoyanov Покажи съобщение
    Здравейте колеги , както писах в заглавието съм нов собтсвеник и не зацепвам много, много .
    Та чуденето ми е : понеже ми е твърд съединителя и при студена кола 1-ва и задна влизат с трудно . Че е твърд съединителя го преживявам за сега , но проблема със скоростите може ли да е от съединителя или най-вероятно ще да е от някой синхронизатор в скоростната кутия .
    Явно е смазан с крем/смазка/ Largo
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
      Явно е смазан с крем/смазка/ Largo
      Много си интересен...няма що....

---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

По вероятно ти се е вкопал притискателният лагер на съединителя...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ако нямаш притрисания и вибрации при потегляне смени комплект съединител без маховика и ще решиш проблема.
        Now: 156 2.5 V6 24V
        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Благодаря Колеги , а някакъв съединител да препоръчате . Колата е 147-ца 1.9 jtd 150кончета .

Comment

Благодаря Колеги , а някакъв съединител да препоръчате . Колата е 147-ца 1.9 jtd 150кончета .
            Valeo

Comment

Жов и здрав да си колега

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Много си интересен...няма що....

---------- Post added at 22:25 ---------- Previous post was at 22:21 ----------

По вероятно ти се е вкопал притискателният лагер на съединителя...
                Уча се от теб ! Няма начин

---------- Post added at 17:41 ---------- Previous post was at 17:38 ----------

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                Ако нямаш притрисания и вибрации при потегляне смени комплект съединител без маховика и ще решиш проблема.
                Съединителя винаги когато се сменя /на кола нов внос/се сменява и маховика
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                sigpic

Comment

Дори и на бензиновите ли?
                  156 2.0TS

Comment

Е аз като смених и двете пак тресе незнайно защо. И тресе и къчове хвърля.Вече 10 хил. км.
                    Last edited by Ivaelo; d.m.y г., 21:40.

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                      Дори и на бензиновите ли?
                      Модератора сега ще изнамеря обидите към мен ако не сте ги изтрили вече.....Ей много виртуални началници.....направо няма да спя тази нощ
                      Очаквам на лични каква е заплахата към участник в този форума от моя страна !Иначе ще ти дам команда газ ,ама ти вече си с противогаз
                      Last edited by eproHD; d.m.y г., 23:42.
                      sigpic

Comment

Модератора сега ще изнамеря обидите към мен ако не сте ги изтрили вече.....Ей много виртуални началници.....направо няма да спя тази нощ
                        Очаквам на лични каква е заплахата към участник в този форума от моя страна !Иначе ще ти дам команда газ ,ама ти вече си с противогаз
                        Напиши защо трябва да се сменя маховик задължително на нов внос автомобилите... каква е причината?

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                          Напиши защо трябва да се сменя маховик задължително на нов внос автомобилите... каква е причината?
                          Особено на бензинките да подчертая

Comment

Проблема може и да е от помпите колега... Не бързай да сменяш съединител преди да си проверил помпите първо.
                            Alfa Romeo Brera 2.4JTD 260 whp

Alfa Romeo 147 Q2 1.9 JTDm 16V 273whp - EX

Comment

Уча се от теб ! Няма начин

---------- Post added at 17:41 ---------- Previous post was at 17:38 ----------

Има още много да учиш...))
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                              X